Sådan rejser du mere bæredygtigt

//

Der er ingen tvivl om det: Rejser er noget af det mest givende, du kan gøre i livet. Det giver dig mulighed for at udforske nye kulturer og se verden på en helt ny måde. Men al denne udforskning kan koste miljøet dyrt, hvis vi ikke er forsigtige. I denne artikel vil vi diskutere nogle måder, hvorpå du kan rejse mere bæredygtigt og reducere din indvirkning på planeten. Lad os komme i gang og husk også at læse denne rejs grønt guide.

Vælg din indkvartering med omhu

En måde at rejse mere bæredygtigt på er ved at vælge miljøvenlig indkvartering. Det betyder, at man vælger steder, der bruger vedvarende energi, genbruger og komposterer og fremmer lokale produkter og tjenester. Der er masser af gode muligheder derude, så undersøg dine muligheder, før du booker!

Undgå at flyve

En anden måde at reducere din påvirkning på, når du rejser, er ved at undgå at flyve når som helst. Selv om flyvning ofte er den hurtigste og mest bekvemme løsning, er det også den mest forurenende. Hvis du kan, skal du tage et tog eller en bus i stedet. Det vil ikke kun være med til at reducere dit CO2-fodaftryk, men du får også mulighed for at se mere af det land, du besøger!

Vælg et rejseselskab, der går op i miljøet

Når du bestiller din rejse, skal du forsøge at vælge et rejseselskab, der er engageret i bæredygtig turisme. På den måde kan du være sikker på, at dine penge går til en virksomhed, der bekymrer sig om miljøet og arbejder på at reducere dets indvirkning. Er du i tvivl om, hvem der går op i det, så kan du læse mere om de enkelte koncepter og holdninger.

Ved at følge disse tips kan du rejse mere bæredygtigt og minimere din indvirkning på planeten.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark