Når du skal gøre bilen lidt federe så kommer du ikke uden om alufælge

//

Skal bilen gøres lidt smartere og skal den se lidt mere eksklusiv ud. Så kommer du ikke uden om alufælge.

Vil du gerne have en bil der er lidt federe at kigge på ? Vil du gerne kunne smile lidt flabet når du går hen til vognen ? Jamen så er der nok ingen tvivl om at du skal have sat et par alufælge på din bil. Det er lidt det samme som at trække kæresten i et sæt lækkert frækt lingeri. Du var glad for hende inden, men hun er bare lidt frækkere når hun hopper i sådan et sæt. 

Uanset hvad bil du har så ser den ganske enkelt ikke charmerende ud når du blot har et par kedelig sorte stålfælge på. Specielt ikke hvis de har dæk på der godt kunne minde om skæreskiver. Nej der skal noget ordentlig bredt og fedt ind i hjulkasserne, så bilen bare ser frækkere ud. 

Nu står du så med det store dilemma. For ikke alene skal du vælge mellem en størrelse, du skal også vælge mellem de tusinder af forskellige modeller der findes på markedet. Derfor kan det varmt anbefales at google lidt på din bil og se den med forskellige typer fælge, der så giver dig en ide om hvordan mange af de forskellige stilarter ser ud. 

Stilen er blevet futuristisk og vokset!

Alufælge var for 15 år siden store hvis de var 15″ eller 16″. Det er de ikke virkelig mere. Skal du have noget der ser fedt ud skal du op og have en 18″ eller en 19″. Det hænger også sammen med at bilerne er vokset. Derfor gælder det om at få noget der matcher din bil. Kører du f.eks. en VW UP kan en 17″ se stor ud, kører du en Audi Q7, så skal du nok op og have noget i 20″ for at det ser ud af noget. 

Uanset hvad, så vil du med et sæt alufælge pimpe din bil op og give den et federe look. Det gør at den bare er sjovere at sætte sig i og køre en tur. 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark