Lej din autocamper

//

Kør-selv-ferie bliver mere og mere populært her hjemme i Europa. En Autocamper er derfor helt essentielt at tale om når vi taler kør-selv-ferier. Men hvorfor stiger interessen? Kør-selv-ferier giver frihed. Frihed fra deadlines og check in i lufthavnen, frihed i forhold til destinationen og frihed i længden af ferien. Ønsker i at skifte lokation midt under ferien, er det svært når man er fløjet dertil. Det kommer nemlig til at koste meget ekstra i transport at rykke lokation med taxi eller fly, og yderligere er hjemrejsen formentlig booket fra den lufthavn i oprindeligt fløj til. Derfor skal i også tilbage igen. Det er ikke svært at anskaffe sig en autocamper i Danmark og det behøver heller ikke at være dyrt eller forpligtet. I kan nemlig leje en autocamper i den højeste kvalitet, men til en pris man kan være med på, fra Ahorn Danmark lige her: https://ahorndanmark.dk/.  Ahorn campere har plads til mange medrejsende, og deres kapacitet går fra sovepladser fra 2 til hele 7 personer. I er altså ikke begrænset af at være en store familie eller vennegruppe der gerne vil på kør-selv eventyrer.

Ahorn Danmark er lokaliseret i Viborg, og indehaveren Rasmus er ekspert i at få logistikken til at gå op. Så er der noget du er i tvivl om skal du endelig blot ringe derind og så kan de hjælpe dig med alle deres spørgsmål. Du kan for eksempel kontakte dem direkte fra dette link: https://ahorndanmark.dk/kontakt/. Hvad end det angår salg, spørgsmål eller leje.  

Men tager i ofte på ferier eller forlængede weekender til de nærmeste nabolande, kan det også være e fordel for jer at købe en autocamper. Dette kan også nemt gøres gennem Ahorn Danmark. De sælger nemlig også de fleste af deres modeller, og hver fredag mellem klokken 9 og 17 kan du komme ud til deres adresse i Jylland og se nærmere på modellerne. Se alle modeller til salg her: https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark