Hvordan holder man en miljøvenlig fest?

//

Vi trænger alle til en pause og lidt fest en gang imellem. Det er super vigtigt for os mennesker at kunne koble af og nyde en god aften eller dag med dem vi holder af. Mennesker er dybt afhængige af det sociale, og derfor er en fest noget af det bedste man kan gøre for sig selv og sine nærmeste. Men er det muligt at have fokus på både miljøet og holde en fest samtidig? Vi kigger i denne artikel på nogle ting man kan gøre, for at festen kan fortsætte uden at gøre skade på naturen.

 

Mad

Der findes ikke en ordentlig fest uden noget lækkert mad. Det er super vigtigt for gæsterne så de kan holde energien oppe i løbet af dagen og aftenen. Nu hvor det er en fest kan man sørge for at servere noget lækkert, noget man ikke får hver dag. Det er jo noget af det man vil huske langt frem. Man kan sagtens med god samvittighed finde noget bæredygtigt catering, eller lave det selv. Vælger man at lave det selv, kan man med fordel købe økologisk, og sæsonbaseret, og lave noget lækkert ud af det. 

 

Aktiviteter

Alt efter hvilken fest det skal være, om det er en polterabend i København, eller bare en kom sammen med venner og familie, må der gerne være nogle aktiviteter. Det er nemlig ofte sådan noget der kan få brudt isen mellem gæsterne. Man kan med fordel undersøge om ikke der er noget indenfor en kort gåtur som man kan lave. På den måde kan man spare på transporten. En anden god ide kan være at lave nogle lege i skoven eller på en græsplæne. Er vejret godt, kan det jo næsten umuligt være en skidt ide. Undersøg gerne hvad der findes i nærheden af dig, og gem ideer til næste gang du skal holde en fest. 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark