Hvad er toner til printer?

//

Toner er det forbrugsstof, som en laserprinter anvender til udskrivning lige såvel, som en blækprinter anvender blæk- og farvepatroner til en udskrivningsproces.

Toner til printer kaldes bl.a. også lasertoner, printer toner, tonerpatron og toner cartridge.

Hvad er toner lavet af?

En toner til printer består af en tonerkassette indeholdende tonerpulver, hvoraf sidstnævnte er det reelle forbrugsstof.

Tonerpulveret er en meget fin, tør substans bestående af farvepigmenter, metaloxider og plastikharpiks.

Man kan købe toner med tonerpulver i hhv. sort, magenta, cyan og gul farve (CMYK-farverne).
CMYK-farverne er primærfarver, og alle andre farver, som ønskes udskrevet, er altså en blanding af disse 4 farver.

Til en mono laserprinter (sort/hvid laserprinter) vil kun sort toner være nødvendig at anvende.
En farve-laserprinter vil derimod skulle bruge 4 tonere med hhv. sort, magenta, cyan og gul lasertoner.

Original og kompatibel toner til laserprintere

På markedet findes to typer af toner til printer; original toner fremstillet af laserprinterproducenten selv samt kompatibel (uoriginal) lasertoner fremstillet af en tredjepartsproducent uafhængig af printerproducenten.

Vælger du at anvende kompatibel lasertoner i din laserprinter, kan du sænke dine printomkostninger markant, eftersom priserne på kompatibel lasertoner er væsentligt lavere end priserne på tilsvarende originale toner.

Anskaffer du den kompatible toner hos en anerkendt forhandler, som stiller høje krav til tonerkvaliteten, vil dine print stort set have samme udskriftskvalitet, som hvis de blev udskrevet med original toner.

Køb toner til printer billigt online

Hos webshoppen Pixojet.dk forhandles ét af Danmarks største udvalg af blækpatroner og lasertoner, og her tilbydes du både original lasertoner og kompatibel toner til laserprintere (lige så vel som du også tilbydes både originale og kompatible blæk- og farvepatroner her).

Hvad end for en tonertype du måtte foretrække, så er det muligt at bestille toner direkte hjem til med nogle få klik.

Den pågældende online-forhandler står 100% inde for kvaliteten af sine kompatible lasertonere og tilbyder derfor også alle sine kunder hele 5 års produktgaranti samt pengene tilbage, hvis man mod forventning ikke skulle mene, at tonerkvaliteten lever op til ens forventninger.

Har du ikke tidligere prøvet at anvende kompatibel toner i din laserprinter, er det bestemt et forsøg værd – du har intet at miste og din pengepung vil elske dig for det!

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark