Husk EU data i dit abonnement når du rejser i Europa

//

Skal du ud at rejse i år, kan det være en rigtig god idé at sørge for, at du har et mobilabonnement med dig, der har EU data inkluderet.

 

På den måde er du nemlig sikker på, at du ikke skal til at betale for at roame i udlandet, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Så er det langt billigere at købe et mobilabonnement hjemmefra, som har alt det data i EU, du har brug for. Her kan Duka mobil eks. hjælpe dig.

Tjek altid hvor meget EU data du har

Inden du tager ud at rejse, er det altid en god ide at tjekke op på, hvor meget EU data du har i dit abonnement, så du er sikker på, hvor meget du kan bruge, når du først er ankommet til din destination.

 

Nogle abonnementer har kun en enkelt eller to GB, mens andre abonnementer på 10-20 GB til brug i EU. Og der er jo alligevel stor forskel på, om du kan brug en eller 10 GB data på din ferie, når du rejser rundt til de største lufthavne i Europa.

Kan jeg få EU data i alle abonnementer?

Så godt som. Alle teleselskaber har i hvert fald abonnementer med EU data inkluderet. Så hvis du ikke har EU data i dit nuværende abonnement hos dit teleselskab, er der gode chancer for, at du bare kan skifte abonnement, men stadig blive hos den samme udbyder, og få EU data med i pakken.

 

Det kan nogle gange være nemmere at overskue bare at skifte abonnement internet i stedet for at skulle i gang med at skifte til et helt andet teleselskab. Så tjek udvalget ud hos din nuværende udbyder.

Kan jeg skifte mobilabonnement hvis det er nødvendigt?

Ja, hvis du finder ud af, at du ikke har nok EU data i dit abonnement, er det intet problem at skifte abonnement hos din nuværende udbyder eller at skifte til et nyt abonnement hos en ny udbyder.

 

Du skal bare være opmærksom på, at der som regel godt kan gå en måneds tid, før disse ændringer træder i kraft, og du får dit nye SIM-kort m.m.

 

Derfor kan det være en god ide at være opmærksom på dette, en måned eller to før du skal afsted. Så kan du nå at lave de nødvendige ændringer, hvis du er kommet frem til, at du har brug for at skifte abonnement.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark