Herretøj alle kan være med på

//

Der findes så mange forskellige typer tøjstilarter til mænd, at det kan være svært at holde styr på det. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig! I dette blogindlæg vil vi nævne 3 forskellige typer af herremode, som enhver mand kan være med på. Det er tøjstilen: hipster, preppy og rocker-moden. Her vil vi komme nærmere ind på de forskellige typer! Så læs videre og find ud af, hvilken stil der passer bedst til dig.

Hipsteren

Hipster-stilen handler om at være unik og skille sig ud fra mængden. Hvis du ønsker at tilføje en lille smule kant til din garderobe, så er denne stil noget for dig. Hipsters er typisk tiltrukket af indie-mærker og unikke stykker, som ikke kan findes i det almindelige stormagasin. Så hvis ønsker at tilføje lidt personlighed til dit outfit er hipsterstilen helt sikkert noget for dig.

Den prætentiøse

Preppy-mode handler om at se poleret og velklædt ud. Denne stil er perfekt til mænd, der ønsker at se professionelle og stilfulde ud. Tænk på klassiske mærker som Brooks Brothers eller J Crew – det er den slags tøj, som vil aldrig gå af mode. Så hvis du er på udkig efter et tidløst look, er preppy mode helt sikkert den rette måde at gå til det på.

Den rockede

Rockerstilen handler om at være kantet og oprørsk. Hvis du vil skille dig ud fra mængden på en helt unik måde, så er dette den perfekte stil for dig. Rockere foretrækker typisk mørke farver og kan godt lide læderjakker, og de har ofte en eklektisk sans for stil. Så hvis du ønsker at tilføje en lille smule kant til din garderobe, er rockerstilen helt sikkert noget for dig!

Vi håber, at dette blogindlæg har hjulpet dig med at finde ud af, hvilken stil inden for herremode der passer bedst til dig. Du kan hos Style By Dam finde tøj til alle 3 typer herremoder til gode priser, hvor der både er billige strømper og andet tøj der kan friste.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark