Find et stort udvalg af lækre lædertasker

//

 

Jeg har en svaghed for lædertasker – faktisk læder generelt. Jeg synes simpelthen, at det er så lækkert. Jeg elsker duften, jeg elsker dets smidighed og den måde naturligt patina bliver en del af det med tiden. 

Derudover holder læderprodukter vildt godt, og jeg synes det er fedt at have nogle lækre ting, som holder i mange år og faktisk kun bliver flottere med tiden, grundet dets naturlige patina. 

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har mange lædertasker – fordi det har jeg. Rigtig mange endda. Men jeg har også samlet på dem længe! Min passion for læder startede, da jeg var helt lille. Da jeg fik mit første arbejde, som teenager og begyndte at tjene mine egne penge, var det første jeg købte, for mine egne penge, faktisk en lædertaske. Jeg har den stadig den dag i dag. Den holder sig så fint, men lige den er ikke så meget min stil mere, så jeg har egentlig gemt den mest for minders skyld. 

Siden hen har jeg købt mange lædertasker, og jeg bruger dem faktisk flittigt hver dag. Jeg elsker at finde en taske der passer til mit outfit, og jeg elsker også, at jeg har forskellige muligheder i forhold til størrelse, alt efter hvor meget jeg skal have med, og også hvordan jeg ønsker at bære den. 

Mine seneste lædertasker har alle været fra Bastian Lædervarer, de har et kæmpe udvalg af forskellige læderprodukter, og jeg kan bruge lang tid på deres webshop, hvor jeg sidder og planlægger mine fremtidige køb. En af de ting som jeg har købt en del af, de sidste par år, er bæltetasker. Bæltetasker er blevet in igen, og ikke på den klassiske turist måde – nej mere hvor man bærer den som en crossover taske. Jeg er helt vild med det. Særligt når jeg cykler, synes jeg det er super nemt og komfortabelt. Jeg har forskellige størrelser og farver, så de matcher lidt forskellige behov. De er alle super ergonomiske at have på, når jeg er på farten, og det er dejligt nemt at have hænderne fri. Hvis du ikke allerede har en læderbæltetaske, så tag et kig forbi Bastian Lædervarer – det bliver helt sikkert ikke din sidste taske derfra. 

 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark