Find de rette terrarie dekorationer online

//

Et terrarie er et glasboks, hvor man kan holde forskellige reptiler og krybdyr i. Terrariet skal naturligvis være stort nok til dyret, eller måske dyrene, hvis du har flere end én. Dertil skal terrariet også pyntes med forskellige dekorationer, både, så terrariet kommer til at fremstå flot, men også for at opnå en del af dyrets naturlige omgivelser.

Hvilke dekorationer skal man vælge?

Valget af dekorationer kommer an på, hvilket slags dyr du har. For det handler nemlig om, at få terrariet til at ligne en del af det miljø og natur, som er dyrets oprindelige levested. Nogle dyr kan bedst lide, at det er varmt og fugtigt, mens andre har brug for, at der er mindre varmt, og at der er vand tilgængelig. Derfor skal du sætte dig ind i dyrets levested, og finde de dekorationer, som får det til at ligne mest.

Dekorationer skaber gemmesteder

De fleste krybdyr kan godt lide at have mange forskellige gemmesteder. Derfor er der også en masse dekorationer, som har huller, tunneller eller andet, hvor dyrene kan komme igennem, men også gemme sig. Hvis dyrets naturlige instinkter har brug for gemmesteder, såsom edderkoppen, så er det også vigtigt, at der netop er en masse gemmesteder, for ellers vil edderkoppen ikke trives.

Valg af materiale

Der fås dekorationer i træ, kokos, plastik og diverse naturmaterialer. Det bedste valg vil være at vælge nogle dekorationer af høj kvalitet, og gerne af naturmaterialer, da det minder mest om dyrest oprindelige levested. Sørg også for, at der ikke er noget materiale, som er giftigt for dyret, for man kan godt risikere, at de bider i det.

Hvis du er i tvivl om, hvilke dekorationer der er bedst egnet til dit dyr, så kan du researche på internettet inden, eller køb terrarie dekorationer hos Dyreverdenen, hvor du finder et stort udvalg til forskellige krybdyr og reptiler til faste, lave priser. 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark