Få professionel vejledning

//

På nogle tidspunkter i livet kan man have brug for professionel vejledning og rådgivning til de praktiske foranstaltninger. Det kan være svært at gennemskue, hvad der er hoved og hale i de forskellige lovgivninger eller lignende. Bliv klogere på hvilke områder de vil kunne hjælpe på her.

Skilsmisse

Det kan være svært og hårdt at stå midt i en skilsmisse både i forhold til det følelsesmæssige og ikke mindst i forbindelse med alt det praktiske. Det kan være svært at tage de store beslutninger omkring det praktiske, når man er følelsesmæssigt påvirket. Derfor er det en fordel at få professionel rådgivning af en som heller ikke kender jer personligt.

Testamente

Mange udskyder at få oprettet deres testamente da det kan være hårdt og svært at få oprettet rent personligt. Et testamente er nemlig et juridisk dokument, hvor man kan fordele sin arv iblandt ens familiemedlemmer. Der er dog mange juridiske foranstaltninger ved at oprette et juridisk dokument, og derfor er det relevant at opsøge professionel hjælp, når man går i gang med dette. Der er eksempelvis love om, hvordan en del af ens arv skal fordeles. Man deler arvinger op i den frie arv og tvangsarvinger, hvortil at 75% af arven kan man selv fordele, hvorimod de sidste 25% er en del af tvangsarven, som automatisk går til dine børn eller ægtefælle.

 

Dødsbobehandling

Når man står i tiden efter at have mistet en af sine nærmeste pårørende, så er der igen en masse praktiske ting, som der skal være styr på. Man tager automatisk kontakt til en bedemand som står for mange af de praktiske ting i forbindelse med begravelsen. Men derefter skal der blandt andet tages stilling til, hvad der skal gøres ved dødsboet, hvor en advokat kan være behjælpelig.

 

Det er vigtigt at sige, at der er mange andre områder, som en advokat Assens kan hjælpe med. Dette er blot nogle få eksempler ud af rigtig mange.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark