Få flere kunder med en mødebooker

//

Som selvstændig skal der hele tiden nye kunder til for at holde gang i omsætningen.
Det er uanset om du sælger en serviceydelse, et produkt eller noget helt andet. Men det kan være svært at vide, hvilke kampagner og marketing strategier der virker.
Vælger du de forkerte, så er det eneste der sker, at du bliver fattigere. I denne artikel bliver der sat fokus på mødebooking, og hvad du evt. kan få ud af at bruge en professionel mødebooker i din virksomhed.

Brug dine ressourcer bedst muligt

Du er helt sikkert rigtig dygtig til lige præcis det, du laver, for ellers var du selvfølgelig ikke startet op som selvstændig. Alligevel kan det være svært at få kunder, da der uanset hvilken branche du har valgt med stor sandsynlighed er en del konkurrence.
Noget af det sværeste, man kan gøre, er at få folk til at bruge af deres fritid, og hvis dit produkt kræver, at folk lytter til dig, inden de beslutter sig, kan det være en udfordring.
Her kan en professionel mødebooker hjælpe dig på rigtig mange måder – for det første laver han eller hun ikke andet end at overbevise folk om, hvorfor det er en god ide at tale med dig, og imens han eller hun gør det, så kan du bruge din tid på f.eks. at forbedre dit produkt, afholde møder og sælge mere. 

Sælg til kunder du ved der vil have dit produkt

Det er sjældent, at et produkt kan bruges af alle i Danmark, så der er stor sandsynlighed for, at det kun vil være en del af befolkningen, der er interesseret i dit produkt eller din ydelse, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du kun bruger din energi på at indfange den målgruppe.
Det kan dog være svært at vide lige præcis, hvor du får fat i dem, men her kan en mødebooker altså også betale sig.
En mødebooker ringer til en stor gruppe, der kunne være din potentielle kundegruppe, og sorterer alle dem fra der på forhånd siger nej tak – og det betyder, at når du har et møde, så er det altså med en kunde, der på forhånd har sagt ja tak til at vide mere om dig og det, du sælger. Allerede der er du langt foran din konkurrent. 

Forøg overskuddet

En mødebooker kan kort og godt være med til at øge overskuddet i din virksomhed.
Det kan ske på flere måder:

  • Med en mødebooker får du direkte marketing, og kan spare mange penge ved ikke at skulle bruge en bred vifte af kampagner
  • Med en mødebooker får du mere tid til at udføre andre opgaver i virksomheden der i sidste ende kan betyde at i sparer flere penge eller tjener flere penge – begge dele giver et større overskud
  • En mødebooker øger din sandsynlighed for at lave et endeligt salg ved de møder du tager til og dermed får du højere omsætning pr. møde i gennemsnit

En mødebooker er altså ikke kun en god ide, hvis du selv har en dårlig telefonstemme, men kan generelt være med til at optimere din virksomheds omsætning.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark