Få en smuk hud

//

Mange danskere bruger dagligt makeup. Det tyder salgstallene i hvert fald på. Det betyder desværre også, at hudpleje nogle gange er gået lidt i glemmebogen. Hudproblemer kan trods alt bare dækkes til med en smule concealer. Det er dog ikke nogen god løsning i det lange løb, da det i mange tilfælde bare forværrer problemet. Hvis du altså oprigtigt har målet at få et smukt ansigt, bør første skridt på vejen være at få en smuk hud. Den ligger trods alt, ganske bogstaveligt, fundamentet for alt andet.

Pas på huden

At få en smuk hud er dog nemmere sagt end gjort. Huden er nemlig et stort og komplekst organ. Ikke desto mindre er der ting, vi ved er gode for huden, ligesom vi ved, hvad skader den. Alles hud har for eksempel brug for fugt, mens dagens skidt og snavs næppe gør den godt. Derfor lyder den klassiske skinplejerutine, at man først vasker sig ansigt med en face wash. Derefter kan man give den fugt med en god moisturizer, der nærer huden og holder alderdommens tegn for døren.

 

Med den kombination er man altså allerede godt på vej, og hvis det ikke er noget, du har gjort tidligere, vil du hurtigt se resultater. Det første resultat vil nok være det beskidte vand efter en ansigtsrens, men dit ansigt og din hud vil også hurtigt få en ny glød og elasticitet.

 

Alligevel kan man have brug for at gemme noget væk. Brug dog gerne en mineral powder fremfor concealer eller lignende. På den måde undgår du nemlig de skadelige effekter, som blev nævnt tidligere og sikkert også selv har oplevet.

Hvad er mineral powder?

Mineral powder er nemlig mere eller mindre præcis, hvad det lyder som. Det er et produkt lavet til at dække dele af huden sporløst, men fremfor at være vådt og dække huden til, er det et fint pulver. Det vil sige, at det måske nok skjuler rødme bumser eller andet ved at efterligne din hudtone, men at det samtidig lader huden ånde og reparere sig selv løbende. Det er dog kun en del af svaret på, hvorfor mineral powder klart er at foretrække.

 

Som navnet måske antyder, er mineral powder nemlig også betragteligt mere naturligt, end hvad man ellers får, når man køber makeup. Det er altså et produkt, der i både form og indhold beskytter og pynter på din hud. Alt det, der tilstopper og slider på huden såsom parfume, og alkohol er fjernet. I stedet er mineral powder bare rent og funktionelt. Derfor bør mineral powder også være en del af din make up taske, og måske kan den sågar erstatte dele af den.

Et skridt på vejen i din hudpleje

Håbet er dog selvfølgelig, at din daglige hudpleje efterhånden vil gøre den ganske overflødig. Når du begynder at passe bedre på din hud, bliver den nemlig også automatisk smukkere, mens rødme, bumser og andet bliver stadig mere sjældent.

 

 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark