Energisparende gadgets til hjemmet

//

Ikke alle gadgets er blot elektroniske apparater som æder strøm. Faktisk er der flere energisparende gadgets, som du kan bruge derhjemme for at spare på energien, og dermed hjælpe miljøet. Her i artikel ser vi på nogle af disse smarte gadgets, og du bør efterfølgende overveje, og du bør anskaffe dig en eller flere af dem, for at spare på strømmen og spare energi i dit hjem. De energisparende gadgets kommer her.

Find energisparende gadgets samt mange andre fede gadgets på https://www.fedegadgets.dk/.

 

LED lyspærer

Nu tænker du måske, er en LED lys pærer en gadget? Ja – det kan du faktisk godt sige det er. Særligt hvis vi snakker LED lyspærer fra f.eks. Philips Hue, som går ind under smart produkter. Disse smarte LED pærer kan du styre lysstyrken på fra din mobil. Ikke nok med at LED i sig selv er strømsparende, så kan du også skrue yderligere ned for lysstyrken, hvis du ikke har brug for så meget lys på et givent tidspunkt. Dermed kan man sagtes argumentere for, at LED lyspærer er en smart energisparende gadget, og at det afgjort er noget, som kan hjælpe dig med at spare på strømmen i hjemmet.

 

Solpanel

Et solpanel, er et panel du kan montere på dit tag, og herefter opfange solenergi. Den energi kan du bruge til som strøm i dit hjem. Med et sol panel opfanger du energi fra solen, som ellers ville være spildt. Dermed har du ikke brug for at bruge energi fra det lokale elselskab, og du sparer derfor på energien alt i alt. Derfor kan du sagtens tal for, at solpaneler er en energisparende gadget. Skal du have bygget nyt hus eller renoveret, bør du overveje at montere solpanel på dit tag. Ikke nok med at du gør noget godt for miljøet fordi du sparer på energien, så sparer du også penge, da du har selvforsynende energi. Smart? Det tror jeg nok!

 

Smart termostat

Bruger du aircondition eller varmeanlæg derhjemme? Så bør du have en smart programmerbar termostat på. Med en smart termostat kan du indstille temperaturen, så din aircondition eller varmeanlæg, stopper når det har nået den bestemte temperatur. Lang de fleste har den dag i dag en programmerbar termostat på både aircondition og varmeanlæg derhjemme. Er du en af dem som ikke har endnu, bør du overveje at anskaffe dig en hurtigst muligt. Du kommer både til at spare energi og penge på det. En smart termostat er helt sikkert en af bedste energisparende gadgets du kan få til hjemmet.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark