En tema fest kan noget specielt

//

Det er altid fedt at holde fester. Men det ofte de anderledes fester, der huske langt tid ud i fremtiden. Det kan være en tema fest. Disse er ofte lettere at huske og så opstår der ofte bare sjove ting ved en tema fest.

 

Mange muligheder

Hvis du ønsker af afholde en tema fest er der nærmest uendelig mange muligheder. Kun fantasien sætter grænser for det tema du kan vælge. Men selvfølgelig er der en række temaer, der er mere oplagte at tage fat i, og som de fleste synes er sjovere end andre. I de næste sætter vi fokus på en række af disse teamer.

 

80’er fest

1980’erne var en meget speciel periode. En periode hvor noget som de fleste nu om dage vil kalde dårlig smag, var i højsædet. Pastelfarver og meget karakteristiske frisurer var udbredt sammen med blandt andet pandebånd, benvarmere og lignende mærkelige ting. Derfor er det sjov at holde en fest med 1980’erne som team. Man kan virkelig klæde sig ud på en måde, der ikke kan undgå at få smilet til at brede sig. En 80’er fest med parykker og specielt tøj er altid en succes.

 

Piratfest

Tanken om pirater er sjov og populær. Der er noget specielt over at klæde sig ud som pirat. Som pirat kan man tillade sig lidt mere end normal. Man må sige nogle sjov ting, og man må spise med fingrene, når man er pirat. Og så må man drikke og slås. En fest med pirattema er noget specielt, hvor det meste er tilladt og de fleste ser sjove ud.

 

Vikingetema

Vikingerne var vilde og ofte i krig. Det kan din fest også blive. Hvis du laver et vikingetema til din fest kan den ikke undgå at blive vild. Store skæg og vikingehjelm er noget de faste mænd kan lide at tage på og opføre sig vildt. Det kan kun blive sjov.

 

Det frække tema

Tøj og udklædning med seksuelle undertoner skaber altid en speciel stemning. Vælger du dette som tema til din fest, så vil stemningen helt sikkert blive sjov, men også give varme i kinderne. Du kan få rigtig mange sjove effekter til en sådan fest. Specielt strømpebånd og selvsiddende strømper er ofte meget populære hos begge køn. Men hvad med håndjern eller penis som sugerør eller som anden effekt.

 

Hollywood er glamour

Hollywood i Los Angeles er for mange et drømmested at opholde sig. Mange drømmer om at komme til filmbyen og møde alle filmstjernerne. Et alternativ kunne dog være at holde en tema fest med Hollywood som tema. Det er en god mulighed for at få lidt glamour over din fest, og få deltagerne til at klæde flot på.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark