En brugt iPad er lige sagen

//

Tablets er oppe i tiden. Især iPads er attraktive, og alle vil have fingrene i en iPad, hvad end det er til at spille Angry Birds, til streaming af video og at surfe på nettet, eller til grafisk arbejde og videoredigering på farten. Men uanset hvilket formål den skal opfylde, kan prisen hurtigt blive svimlende når man kigger rundt på de forskellige iPads der er tilgængelige i butikkerne.

Det problem er der til gengæld råd for. Der er nemlig mange penge at spare ved at købe iPads brugt eller refurbished.

Refurbished? Hvad er nu det?

Måske har du hørt ordet refurbished før i forbindelse med køb af brugt elektronik. Det refererer såmænd bare til brugte produkter, som regel elektronik og IT, der er blevet tjekket for defekter og ydelsestab, og istandsat med nye reservedele, f.eks. i form af udskiftning af batteri eller skærm, for at bringe produktet tilbage til sin originale ydeevne, eller så tæt på som muligt. På den måde får du det bedste af begge verdener når du køber refurbished: Et billigt brugt produkt, der føles så godt som nyt. Forhandlere af refurbished elektronik vil som regel også give garanti på produktet, så du er bedre sikret i tilfælde af fejl eller nedbrud.

Vær opmærksom på stand

Mange refurbishers angiver hvor god stand de vurderer produktet til at være i, baseret på slitage, brugstegn, skærmfejl, osv. Som regel handler det primært om æstetik, men det kan være fra forhandler til forhandler, da der ikke eksisterer nogen fast standard for vurdering og angivelse af stand imellem forhandlere af refurbished elektronik. Du bør derfor altid nærlæse hos hver enkel forhandler hvad en given stand indebærer i forhold til f.eks. batteritid, funktionalitet, osv.

Til gengæld er det også en god nyhed til dig der gerne vil maksimere den besparelse du får din iPad, samtidig med at du sikrer dig at den kan det du ønsker. Ved f.eks. at vælge en iPad har skrammer og ridser fra tidligere brug, men hvor ydelsen ikke fejler noget, kan du spare endnu flere penge.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark