Den miljøvenlige ølsmagning

//

Der er ikke den branche hvor man ikke er begyndt at tænke miljø ind i fremstillingen. Jeg tror det er gået op for alle, at hvis ikke man kan levere et miljøvenligt produkt, så har man ikke meget fremtid. Tiden hvor man kunne gøre som det passer end, den er heldigvis ved at være slut. I dag er som man virksomhed når til at overveje, hvordan man behandler vores alle sammens Jord. Derfor er jeg også startet med ølbrygning. Jeg er ikke i tvivl om, at et gør en kæmpe forskel på hvordan jeg belaster miljøet. Det er ikke specielt CO2 neutralt at brygge øl, og hvis man regner alt transport ind over en øl, så tror jeg man skal til at tænke sig lidt om. Jeg vil derfor anbefale alle at brygge øl, ikke kun på grund af miljøet, men ikke mindst fordi det faktisk er rigtig sjovt og spændende.

Hvis ikke man har prøvet at brygge øl før, eller lige kender en man kan få hjælp af, så kan det virke lidt uoverskueligt at starte med at brygge øl. Der findes rigtig meget på nettet omkring ølbrygning, men nogle gange er meget information ikke bedre end ingen information. Jeg er derfor super godt for jeg har fundet siden https://brewlex.dk/. Her får jeg klar besked omkring ølbrygning og hvordan jeg rent faktisk gør det. Der er en begynder guide som man kan følge step by step. Der bliver også henvist til hvor man kan købe de ting man skal bruge til sin egen første øl. Hvis du også om jeg har drømt om at brygge øl længe, så synes jeg su skal til at komme i gang. Husk også på, at det også er for miljøets skyld. Det gør jo ikke noget at det er lidt hyggeligt at være miljørigtig før det ?

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark