Bambus sengetøj kan forbedre din søvn

//

Bambus sengetøj kan forbedre din søvn

Sov sødt med temperaturregulerende bambus sengetøj

Dagene kan hurtigt gå om sommeren. Sover man med bambus sengetøj giver man sig selv de optimale betingelser. Bambus sengetøj har nemlig en kølende effekt på kroppen, hvilket har det positive resultat, at man ikke bliver overophedet under sommerens hedebølge. Det er især positivt nyt for ældre medborgere. Det er heller ikke specielt dyrt at anskaffe sig, så pensionister har råd til at bruge deres pension til at forbedre deres sengetøj og nattesøvn.

En græsart som er meget miljøvenlig

Bambus sengetøj er naturligvis lavet af bambus. Bambus er en græsart som navnlig har gunstige forhold på den sydlige halvdel af kloden. Her kræver den til gengæld ikke meget for at være hurtigtvoksende og derved undgår man at bruge en masse farlig kemi. Bambus planten kan nemlig snildt gro uden kemikalier og dermed være en økologisk plante. Derfor er det lidt af en darling blandt miljøforkæmpere og grønne forbrugere. Man kan sige at bambus hjælper os til at komme ind på den grønne omstilling, og derfor skal vi have mere af det og dermed mindre af noget andet.

Den aldersbetingede søvn

Søvn er aldersbetinget. Man kan ikke bare tage sin søvn for givet. Jo ældre man bliver jo mere udfordrende kan det være at sove. Børn kan sove rigtig længe og har også brug for det fordi de udvikler sig så meget. Når vi har nået en vis alder, fra den ældre af den mellemste alder, begynder vi at afvikle os selv. Det kræver ikke så meget søvn, men dagene kan være en smule søvnige. Dog ser man også mange aktive seniorer, der er i fuldt vigør. Det behøver ikke nødvendigvis at være pensionsalderen, der trykker. Man vil gerne leve fuldt ud, hvis man kan. 

 

Det vil være meget fordelagtigt for mange ældre at begynde at sove med bambus sengetøj, fordi det både er blødt og føles dejligt mod huden og fordi det netop er temperaturregulerende og også svedabsorberende.

Mange ældre sover desværre for lidt

Udsagnet om at man kan sove når man bliver ældre er et falskt udsagn. For ældre sover nemlig mindre og dårligere end yngre mennesker. Kroppen regenererer ikke nær så godt. mange pensionister investerer derfor noget af deres pension i at købe sig en god seng, en god madras og noget rigtig godt sengetøj. Her er pengene godt givet ud, hvis man køber noget bambus sengetøj.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark