Alt der er værd at prøve sammen med venner i din fritid

//

Der er så mange ting, du kan lave i din fritid med venner eller familie, men det ender stadig derhjemme, og det behøver det ikke.

Mega indendørs forlystelsespark

Normalt når man taler om en forlystelsespark, kommer man i tankerne om tivoli eller andet. Men alt er udenfor og passer bedst til sommer. Så i dag vil vi tale om en indendørs forlystelsespark, som du kan besøge hele året rundt og stadig have det sjovt.

Maximum Aalborg

i hjertet af Aalborg er Nordjyllands største indendørs underholdningscenter, som er værd at prøve sammen med dine venner. Centret byder på mange af de aktiviteter, vi taler om, men inden da kan det nævnes, at centret er en del af en større kæde med 17 andre steder over hele Danmark. centrene tilbyder mange af de samme aktiviteter som hos Maximum, såsom bowling, gokart, breakout room, laserspil og minigolf.

Escape Room

Escape Rooms er dukket op i de senere år. De skaber en skøn fordybende atmosfære, og man bliver helt opslugt af miljøet og får en god gys. Det er en oplevelse, du skal prøve med dine venner, i det mindste for at se, hvem der bedst kan løse de mange gåder, rummet kaster efter dig. Du kan læse mere om escape rooms her.

Minigolf

Minigolf er som escape room blevet meget populært. Men minigolf har eksisteret lidt længere og er en klassiker i sommermånederne. De, der ikke kan vente på, at det varme vejr vender tilbage, kan selvfølgelig spille minigolf på Maximum.

I hvilke byer kan du finde en forlystelsespark?

Aalborg var som nævnt Nordjyllands største, men der er selvfølgelig også mindre centre rundt omkring i Jylland, Fyn og Meremaa.

 I Jylland finder du centre i Aalborg (højst), Aarhus, Horsens, Skive, Sønderborg, Silkeborg, Esbjerg, Vejle, Holstebro, Hobro, Haderslev, Thisted, Viborg og Kolding.

 Fyn har centre i Odense og Svendborg.

 Og på Sjælland er det i Næstved.

 Alle centre hedder Bowl’n’Fun, undtagen Aalborg centret.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark