Alles verden

//

Vi lever alle på samme klode, i hvert vores liv. Ingen af os er præcis på samme måde, vi er alle forskellige. Det skal vi lære at leve med, men en ting vi har tilfælles er kloden vi lever på. Det kan vi ikke lave om på og vi skal derfor sammen finde en løsning til at ændre på vaner og alt andet for at planeten får et bedre miljø. Hvis ikke vi gør det, hvem skal så?

 

Drømme

Vi har alle drømme om alt muligt. Det er godt og det skal fortsætte, for har man ikke et mål eller noget man vil opnå bliver det hurtigt kedeligt. Nogle vil starte deres egen virksomhed og nogle vil vinde en præmie i en sportsgren. Alt sammen er drømmer og visioner vi alle går og håber på at opnå. Dem skal vi stræbe efter med alt vi har og ejer. Vil du eksempelvis opbygge en hjemmeside som skal handle om bæredygtighed, og vil have at den skal poppe op så langt oppe på google som muligt, så skal du tage et kursus i hvordan man gøre det. Eller hvis du vil vinde i en sportsgren, så skal du træne dig op til det. Det handler om at putte noget arbejde i det, og der finder man faktisk også hurtigt ud af om det er noget for en selv. Skab en drøm, gå efter din drøm og få succes, ligeledes skal man tænke om miljøet, tag den med dig overalt, og gør hvad du kan på vej mod din succes for at gøre en forskel på miljøet også.

 

Livsstil

Din måde at leve på kan have stor indflydelse på miljøet, alt fra hvad du spiser til hvad du ser fjernsyn på. Tag tingene i perspektiv og overvej om du ikke har et overforbrug af ting der skader meget på miljøet når de produceres.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark