3 tech gadgets du kan bruge i haven

//

Elsker du gadgets, og kan du bare ikke få nok af dem, kan det være, at du kan finde lidt inspiration på listen herunder til de næste indkøb, du skal ud at gøre dig.

 

Der findes jo mange forskellige gadgets efterhånden, og en stor del af dem kan i den grad nemt bruges i haven. Har du ikke fået opdateret din have til også at inkludere gadgets, er det da på tide at komme på indkøb, så din have også kan blive moderne.

 

Mangler du også anhængertræk til bilen, kan du nemt læse mere om det online.

Den moderne grill

For det første er det jo en rigtig god idé at finde dig en rigtig god grill, så du kan holde grillfester hele sommeren. Det er en fornøjelse at grille, når du først får købt dig en grill af en god kvalitet.

 

Er det længe siden, at du har skiftet din grill ud med en nyere model, er det måske på tide. Du kan jo overveje at kigge nærmere på en Weber gasgrill q1200, hvis du gerne vil være sikker på at få en grill, der ikke går af mode lige foreløbig.

En robotplæneklipper

Er du træt af selv at skulle rende rundt og slå græsset i tide og utide, er det da bare med at få dig en robotplæneklipper, hvis du ikke allerede har sådan en i dit arsenal. Nu hvor vi kan få robotter til at slå græsset for os, er der jo ingen grund til at rende rundt og gøre det selv.

 

Og det behøver ikke engang at være særlig dyrt at få fat i en robotplæneklipper. Du kan komme i gang for få tusinde kroner, og så behøver du ikke længere at bekymre dig om at få slået græsset i haven.

Solopvarmet udendørsbruser

Bor du i et sommerhus eller et kolonihavehus, hvor der ikke er indendørs bruser, kan du jo med fordel overveje at få dig en solopvarmet udendørsbruser, så du har nem mulighed for at komme i bad, og så du ikke behøver at gøre det under det kolde gys.

 

En udendørsbruser er utrolig smart, da du på den måde ikke skal tænke på at bygge et helt badeværelse indendørs, hvilket kan være en dyr fornøjelse for mange af de ældre sommerhuse rundt omkring i landet. Og er den solopvarmet, skal du ikke bekymre dig om at fryse i badet heller.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark