3 alternative måder at rejse på når du ikke vil flyve

//

Har du ikke lyst til at flyve, fordi det sætter et for stort klimaaftryk, er der heldigvis andre måder, du stadig kan komme ud at rejse på, hvis du har lyst til det.

 

Det er jo altid skønt at komme på ferie, og det er også dejligt, hvis det kan være andre steder end i sin egen have. Her får du et par gode bud på, hvordan du stadig kan komme på en dejlig ferie, uden at du behøver at sætte dig op i et fly.

 

Med nye lån på nettet kan du nemt låne til din ferie.

Kør med tog

Hvis du ikke er interesseret i at rejse med fly, er der jo også en mulighed for at rejse med tog, når du vil på ferie. Det kan være en utrolig smuk oplevelse at køre med tog på ferie, da du på den måde glider gennem landskabet og ikke bare ser det hele fra oven.

 

Det er dog desværre ofte stadig dyrere at taget toget end at flyve, men forhåbentlig ser vi ind i en fremtid, hvor det bliver markant billigere for os at tage med toget i stedet.

Cykelferie

Er du ikke interesseret i at køre med tog heller, kan du også vælge at sætte dig op på cyklen og trille afsted ud i det blå. En vaskeægte og god gammeldags cykelferie. Her har du mulighed for at rejse med hele familien, og det koster ikke andet end en cykel pr. person, som I sikkert har i forvejen.

 

Så er det helt op til jer, hvordan I eks. har lyst til at overnatte undervejs. Om det skal være i shelter, under åben himmel, på en campingplads, i telt, i hytte, på hotel eller hvordan det nu kan lade sig gøre.

 

kredit lån online og få råd til din ferie.

Sejlferie

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at undersøge mulighederne for at komme ud at sejle, hvis du er glad for at være på vandet. Måske har du endda din egen sejlbåd, som du kan tage på ferie med?

 

Det kan være en utrolig stor oplevelse at være på sejlferie, og du bestemmer jo selv, om I bare skal sejle rundt i Danmark, eller om I skal sætte kurs mod fjerne kyster, som mange andre familier også vælger at gøre hvert eneste år.

 

Der er mange gode alternative måder at holde ferie på, som du kan udforske.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark