2 Tips til et mere miljøvenligt arbejdsmiljø

//

Glade kolleger

For at kunne yde den forskel der er nødvendig for naturen og miljøet, skal man jo først og fremmest sørge for at man selv og sine kolleger har det godt. Især i en virksomhed, hvor en ændring for miljøet ofte kræver en nedskæring af diverse ting man ellers var godt vant til. Det kan være alt fra at man ikke længere skal bruge engangs kop af plastik eller noget helt tredje. Så længe alle er med på opgaven, vil det styrke muligheden for at ændringer vil blive en succes. Før man dog bare smider en ide på bordet, kan det være en fordel at sørge for at dine kolleger har det godt sådan generelt set. Er du leder af en virksomhed i Aarhus eksempelvis, kan det være en rigtig god ide at få lavet en fast aftale med en Psykoterapeut i Aarhus, som kan stå til rådighed ligegyldigt hvad der sker med dine kolleget eller dig selv. 

 

Nu skal det ikke lyde som, at det er så hårdt at blive mere bæredygtig at man skal have en Psykoterapeut klar. Det er altid en god ide at have en aftale klar, så man kan få hjælp med det samme og ikke skal ud og bruge tid og energi på at finde den først.

 

Effektivitet

Tænker man over de ting man kan foretage sig som virksomhed når det kommer til miljøet, så er der rigtig mange måder man kan foretage sig små ændringer. Som nævnt tidligere kan man skrotte plastikkopper fremfor nogle mere permanente til kaffen. Eller helt enkelt prøve at skære ned på papirforbruget. Man skal dog huske på at ikke bare fjerne noget før man har lavet grundige undersøgelser på hvordan det kan påvirke dine kollegers arbejdsopgaver. Sørg for at først ændre de mindre væsentlige ting man kan, for at derfor kunne vedligeholde sin effektivitet i virksomheden.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark